» Vypnout přístupný režim «

Město Veselí nad Moravou nabízí příležitost pro investory a podnikatele

Město Veselí nad Moravou vyhlašuje veřejnou soutěž na zřízení práva stavby a následný prodej části pozemku pro výstavbu polyfunkčního domu. Tento projekt nabízí jedinečnou možnost vybudovat nemovitost vhodnou k podnikání v souladu se živnostenským zákonem, která zároveň umožňuje částečné využití k bydlení. Lhůta pro podání nabídek končí v úterý 10. prosince ve 12 hodin.

Město Veselí nad Moravou vyhlašuje veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku pro zřízení práva stavby a následný prodej části p. č. 3701 v k.ú. Veselí – Předměstí pro výstavbu polyfunkčního domu. V souladu se schválenými pravidly bude zřízeno právo stavby s následným prodejem pozemku určeného pro výstavbu domu k podnikání dle živnostenského zákona, který může být částečně využíván i jako stavba určená k bydlení v lokalitě mezi ulicemi tř. Masarykova a Na Drahách. Lhůta pro podání nabídek končí v úterý 10. prosince ve 12:00 hod.

Podrobné informace naleznete ZDE:

Oznámení záměru zřízení práva stavby a následného prodeje - část p.č. 3701 k.ú. Veselí-Předměstí: Úřední deska: Veselí nad Moravou (veseli-nad-moravou.cz)

Kiosek nemá připojení k internetu, obsah nemusí být aktuální a některé funkce jsou nedostupné!
Úřední deska DigiDay Czech s.r.o. Aktivujte dotykem
Režim úklidu aktivován!

Deaktivace za 30 vteřin.