» Vypnout přístupný režim «

Veselané se setkali v Novém Veselí na Vysočině

Již 27. ročník sportovních her Veseláků tentokrát hostila malebná vesnička na Vysočině Nové Veselí. Přestože se sportovci perou o každý bod v tabulce, dávno se nejedná o ryze sportovní záležitost.

Veselí nad Lužnicí, Veselí u Přelouče, Vysoké Veselí, Nové Veselí, Veselí u Pavlova a Veselí nad Moravou – to je výčet obcí a měst, které se zúčastnily letošních Veselských sportovních her. Soutěžilo se v malé kopané, volejbale, nohejbale a beach volejbale. Zájemci si také mohli zahrát kuželky na moderní dráze.

Naši borci posbírali poháry všech hodnot – zlatí volejbalisté obhájili prvenství z loňského roku, druhé místo tedy stříbrný pohár přivezli nohejbalisté, bronzové třetí místo si zasloužil tým beach volejbalistů. V malé kopané jsme se sice neumístili v rámci pohárových míst, ale naši fotbalisté by si určitě zasloužili ohodnocení za nejvtipnější skupinu s nadhledem pro hru :-) – bez nich by to nebylo ono. Všichni sportovci povzbuzováni fanklubem ze sebe vydali, co mohli, a to jak na sportovištích, tak také na tanečním parketu při společenské části večera.

Na setkání pravidelně jezdí i zakladatelé myšlenky setkávání Veselí – v letošním roce se také jim dostalo čestného potlesku a poděkování.

Na závěr akce, při vyhlášení výsledků se vždy přebírá štafeta. Příští rok se jede do Veselí nad Lužnicí.

Více fotek naleznete na webových stránkách města

Veselané se setkali v Novém Veselí na Vysočině: Veselí nad Moravou (veseli-nad-moravou.cz)

Kiosek nemá připojení k internetu, obsah nemusí být aktuální a některé funkce jsou nedostupné!
Úřední deska DigiDay Czech s.r.o. Aktivujte dotykem
Režim úklidu aktivován!

Deaktivace za 30 vteřin.