» Vypnout přístupný režim «

Volby do krajských zastupitelstev: volební místnosti se otvírají dnes ve 14:00

Dnes, v pátek 20. září, a zítra v sobotu 21. září 2024, se konají volby do krajských zastupitelstev v celé České republice. Občané mají jedinečnou možnost zvolit své zástupce, kteří budou v následujících čtyřech letech rozhodovat o regionálním rozvoji, infrastruktuře, školství, zdravotnictví a dalších důležitých otázkách na krajské úrovni. Nezapomeňte tedy využít svého práva volit a přijďte k volbám! Každý hlas se počítá a může přispět ke změnám, které ovlivní budoucnost našeho kraje.

Volby probíhají ve dvou dnech, aby měli voliči dostatek času dorazit k volebním urnám. Volební místnosti budou v pátek otevřeny od 14:00 do 22:00 a v sobotu od 8:00 do 14:00. Po uzavření volebních místností se začnou okamžitě sčítat hlasy.

Volit může každý občan České republiky, který dosáhl 18 let a má trvalé bydliště v kraji, kde volby probíhají. K volbám je nutné si přinést platný občanský průkaz nebo cestovní pas.



Rozpis jednotlivých okrskových komisí:

Oznámení o době a místě konání voleb do Zastupitelstva Jihomoravského kraje: Volby a referenda: Veselí nad Moravou (veseli-nad-moravou.cz)

Kontakty na pracovníky odpovědné za zabezpečení voleb:

Kontakt na pracovníky odpovědné za zabezpečení voleb: Volby a referenda: Veselí nad Moravou (veseli-nad-moravou.cz)

Kiosek nemá připojení k internetu, obsah nemusí být aktuální a některé funkce jsou nedostupné!
Úřední deska DigiDay Czech s.r.o. Aktivujte dotykem
Režim úklidu aktivován!

Deaktivace za 30 vteřin.